Trouwlocatie strand

Trouwen aan het strand

Trouwen aan het strand is populair bij mensen die trouwplannen hebben. De zee op de achtergrond en met blote voeten de trouwgeloftes afleggen. Veel mensen kiezen ervoor om buiten te trouwen waar het er een stuk informeler aan toegaat. Kinderen hoeven niet lang op hun stoelen te zitten, ze kunnen ook in het zand spelen en achter elkaar aan ravotten. Er zijn in Nederland veel trouwlocaties aan het strand. Je kunt uit veel strandlocaties kiezen. Het belangrijkste is dat jullie wensen voorop staan, want het is jullie dag om nooit meer te vergeten.

Kies de beste trouwlocatie aan het strand

De plannen zijn gemaakt om jullie liefde op een strandlocatie te bezegelen. De volgende stap is uitzoeken welke. Maak een lijst eisen waaraan de locatie moet voldoen. Is de trouwambtenaar bereid om jullie op het strand van keuze te trouwen? Is er plaats voor alle gasten? Is de locatie geschikt voor een feest. Is er genoeg (gratis) parkeergelegenheid en zijn er in de buurt hotels voor eventuele gasten van ver? Zijn er gasten slecht ter been of met speciale zorg en worden die tegemoet gekomen? De zaalkosten, personeel, diner en drank kosten, kan/mag er een muziekband/dj draaien? Is het een besloten locatie, dus geen strandmensen van buitenaf en is er een groot terras? Aan de hand van een af streeplijst blijven er een aantal trouwlocaties over. Bedenk dat de weersvoorspellingen in Nederland grillig zijn, een strandpaviljoen met een overkapping is daarom geen overbodige luxe. Mocht het gaan regenen of waaien, kan de uitbater altijd nog de vuurhaarden binnen aanzetten. Hoe gezellig en knus is dat? Neem het menu met de kok en manager door. Wordt het een lopend buffet, een gangenmenu of toch lekker de strandbarbecue, waar iedereen kan zitten waar hij wil.

Trouwen op het strand is super romantisch

De ongedwongen sfeer om te trouwen op het zand en aan het strand heeft veel voordelen. Gasten hoeven niet strak in het pak, dames geen hoge hakken, er kan buiten gedanst worden, gezwommen, een potje strandvolleybal, noem het maar op. Families zijn losser en informeel naar elkaar toe, nieuwe vriendschappen ontstaan. Als de schemering valt, is het gezellig om rondom het strandpaviljoen vuurfakkels in het zand te steken. Vraag van te voren aan de gasten of ze extra warme kleding meenemen, want in de avond is het op het strand buiten kouder dan in het binnenland.

Tips: Kies ruim van te voren (6 maanden of eerder) jullie trouwlocatie aan het strand uit, voor je het weet is de datum al bezet. De beste tijd om op het strand te trouwen zijn in de maanden juni, juli en augustus.Tags:
441 Woorden

Over ons

Alles over restaurants Iedereen houdt natuurlijk van een lekker hapje eten buiten de deur, ik ook uiteraard! Ik ben Rutger en neem je binnen deze blog mee op mijn avonturen op het gebied van restaurants. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het reilen en zeilen van de restaurantwereld. Daardoor ben ik het ook steeds meer gaan waarderen hoe deze wereld werkt en wil ik er anderen graag meer over laten weten. Dat ga ik doen via deze blog! Ik neem jullie mee naar restaurants en vertel alle tips en tricks die je moet weten om optimaal te genieten van alle restaurants in binnen en buitenland.

Zoeken

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Chinees afhaal
4 januari 2021
De Chinese keuken is wijdverspreid. Chinees afhaal is bovendien een begrip over de hele wereld. Hoe fijn is het namelijk om snel en eenvoudig een smak

Tips voor het huren van een zaal
28 november 2019
Wil jij binnenkort een feestje organiseren, maar heb je geen ruimte thuis? Huur dan een zaal af om een spetterend feest of evenement te organiseren. H

Trouwlocatie strand
6 mei 2019
Trouwen aan het strand Trouwen aan het strand is populair bij mensen die trouwplannen hebben. De zee op de achtergrond en met blote voeten de trouwgel